tisdag 18 augusti 2009

Shoppingturen

Ja, jag och döttrarna var alltså i stan och handlade lite igår =)
M hittade jeans och en adidaströja på 10 min...Det trodde jag ALDRIG!

Inne på Boulevard köpte jag två "fattigmanskrukor" och på Noll54 blev det en liten "fattigmanskula". Tyvärr hade de inte de mindre madonnorna hemma så det får vänta.

I morgon ska jag till Sandra på Interiörboden i Grums, har ni inte varit där så MÅSTE ni ta en tur dit, det finns såååå mycket fint=)

Kram Titti

4 kommentarer:

Monika sa...

Vilka fina saker du verkar har shoppat. Kul när man hittar sånt man tycker om.

Dina virkade möss är helt enkelt supersöta! Vilka charmisar! :o)

Ha det fint!

Kram

Monika

Unknown sa...

Härliga fynd du verkar ha gjort. Jag ska till Sandra imorrn. Ska bli så kul och komma dit, hon verkar ha massor i sin butik.
Kram Maria

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja jag var och handlade skolkläder till grabbarna igår. Hihi ja var så attans sluuut och svettig... att jag bara gick förbi alla pyntaffärer =)

KRAM Anita

Madde sa...

Du hittar alltid så roliga saker när du handlar. Måste säga att dina virkade djur verkligen är helt underbara. Nästan så jag skulle vilja bli liten och kunna köpa ett till mig själv. :)

Har du tänkt något mer på fortsättning av scrapcirkeln förresten? Jag är mitt inne i cirkusen med arbetsförmedling, utredningar ang arbetsförmåga osv osv, så jag kommer definitivt inte orka stå som ensam ledare igen. Sensus är dock med på noterna att sponsra oss igen om vi vill.
Har du lust att bolla idéer kan du ju höra av dig. :)

Kram
Madde