tisdag 8 juni 2010

Blivande lekhörna

Här ska det bli en liten lekhörna...




Längst ner i trädgården ser det ut så här.... jag har tänkt en liten lekstuga i hörnetoch nån slags insynsskydd mot grannen...

Endast spalje eller kanske en syrenhäck!!!

Vi har en stor syren på framsidan som vi ska ta bort för att vi har andra planer där....nån som vet om den kanske går att flytta ???

Några utemöbler längs väggen på skjulet så man kan sitta och fika när skruttan leker..

Idag ska vi iallafall hämta sand till sandlådan =)

Vi bor ju så nära vägen och folk kör som IDIOTER här utanför så lekhörnan känns säkrast att ha ner mot grannarna !!!

Kram Titti

5 kommentarer:

Madde sa...

Oj, så stor tomt kan man aldrig tro ni har när man bara ser huset från vägen. Mysigt med litet hörn i skymundan där barnen (och deras föräldrar) kan få va i fred.

Hoppas syrénhäcken tar sig fort! Under tiden kan du ju köra ner några slanor i backen och plantera ettåriga klätterväxter, tex blomman för dagen, luktärter, blomsterböna (ätbara bönor också), fjärilskrasse och liknande. Riktigt fint. :)

Milla sa...

Jo, alltså jag tror jag gjorde som en vanlig komvuxansökan och fyllde i och skickade in...? Hur kan jag glömma det?! Sökte ju typ 4 ggr eller nåt innan jag kom in! Men jag var nere på gymnasieskolan och pratade med en studievägledare där och lite sånt.

Du kan ju annars kontakta din gamla lärare eller skolan där du läste sist och höra hur du ska gå vidare? Du har ju redan läst en hel del och ska ju inte behöva söka och läsa en hel utbildning. Ska du jobba något under sommaren?

Lycka till! :)

Hobbykällaren sa...

Vilka härliga tomtytor ni har att planera "ute"-jobbet på,och det där med att sitta och fika invid skjulväggen är verkligen inte så dumt. Här i Säffle tas det studentexamen idag.Igår slutade 9-orna skolan och det firas nästan mer här i stan. Helt hysteriskt ,men kul förstås! Ha en riktigt bra helg med allt pysslande..Kram från oss

Helena sa...

Hej!
Passar ju perfekt till lekhörna, ska bli kul att se när ni är klara sen! Kram Helena

Milla sa...

Hihi. Tack ska du ha. Det var gulligt sagt av dig! :)Ja, slutresultatet är långt mycket bättre än hur det såg ut innan.

Har du gått iväg någon ansökan än? Kram.